• Before
  • Before
  • Before

Fellowship Village

Basking Ridge, NJ

Through renovations and a modest addition, we enlarged and refurbished the former cafeteria-style café and formal dining rooms to form distinct identities for a Village Bistro, Grand Terrace, Fireside Dining, and the newly created Atrium dining room. Shoji-style sliding wooden doors were introduced to help separate and create distinct identities between the diverse dining spaces while providing flexibility to open up the spaces for functions requiring seating for a large group. The former café is now a bistro which includes a pizza oven, coffee bar/bake shop and mini-grocery. The project also involved interior updates to the private dining room and the pre-dining lounge.

 

Photo Credit: Larry Lefever Photography

Return to Reinvention Portfolio