• Before

Meadowood

Worcester, PA

Community center updates on the entry floor focused on dining updates to increase capacity while simultaneously breaking down the scale and creating distinctive, differentiated experiences. This included introduction of bistro, pop up dining and exhibition cooking. On the lower level, the design expands the aerobics classroom, rehabilitation suite and aquatics areas. The new pool accommodates multiple configurations for lap lanes, shallow water exercise, water volleyball and deep water exercise. Outdoor connections and sustainable strategies are seamlessly integrated into the design solutions. The underutilized courtyard was transformed into a new campus amenity to create engaging outdoor event spaces to complement and enhance the dining and wellness updates.

Awards: Publication in Environments for Aging Design Showcase

Photo Credit:  Nathan Cox Photography

Return to Dining/Wellness Portfolio