• Before
  • Before
  • Before

Garden Spot Village

New Holland, PA

Community center updates began with reinventing the former café into a restaurant-style atmosphere that reflects a new attitude toward the dining experience. The behind-the-scenes serving lines were replaced with new food stations, open to dining areas. The second phase of renovations resulted in an updated entry experience and inviting activity areas. This included reinventing the main lobby and reception desk, general store renovations to add a coffee shop and converting previously underutilized parlor in to a theater.

Awards: Awards of Merit, Environments for Aging Design Showcase, AIA/LeadingAge Design for Aging Review, Remodel/Renovation Competition Finalist

Photo Credit: Nathan Cox Photography & Jeremy Hess Photography

Return to Reinvention Portfolio